U prostorijama Ogranka Matice hrvatske u Zaprešiću u četvrtak, 2.6.2016. otvorena je prva u nizu zajedničkih izložbi pod nazivom Susreti II, u organizaciji Ogranaka Samobor, Zaprešić, Sveta Nedelja, Garešnica i Jastrebarsko. Svojim likovnim radovima predstavili su se članovi spomenutih ogranaka. Okupljene je pozdravio predsjednik Ogranka MH Zaprešić Dragutin Grgas Beli, a o radovima je govorio Željko Nemec, jedan od idejnih začetnika Susreta i voditelj Likovnog odjela Ogranka MH Samobor. Slijedeća izložba održat će se u Garešnici, potom tijekom mjesea srpnja u Samoboru, a završna, kojom će biti zaokružena cjelina Susreta II, u Svetoj Nedelji tijekom mjeseca rujna. 

Susreti 3

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Siječanj 2021. 

Najave uskoro...

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.