21. i 23. 3. 2016. u Galeriji Prica u Samoboru,održana je III. smotra samoborskih studenata glazbe, na kojoj su nastupili: Marija Župančić Horvat, Ivo Tikvica, Bianca Kostić, Antonijo Palanović, Andrija Roko Vušković i Lara Rimac. Službeni korepetiror smotre bio je Domagoj Gušćić, prof., a idejni začetnik i voditelj događanja Ivan Mužanić, prof. Već treću godinu za redom samoborski studenti glazbe imaju priliku pokazati domaćoj publici svoje talente i umijeće muziciranja, što je svakako vrijedan doprinos samoborskoj kulturnoj sceni. Uz pomoć i suradnju s Galerijom Prica, te pod pokroviteljstvom Grada Samobora, nadamo se da će ova značajna kulturna manifestacija uskoro postati i jedna od važnijih kulturnih obilježja Samobora.

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Siječanj 2021. 

Najave uskoro...

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.