U subotu 23. listopada 2021. godine održana je 1. samoborska

1. samoborska čvarkijada

čvarkijada u organizaciji udruge Etnofletno, na kojoj su sudjelovali i članovi Ogranka MH Samobor: Snježana Zakanj Radovanić, Maja Rađenović Fijan, Zoran Perović, Stjepan Bošković i Zdravko Škrapec (Ogranak Sv. Nedelja).

Uz ugodno druženje i fine delicije, samoborski matičari najeli su se čvaraka te za sudjelovanje u ovom zanimljivom natjecanju primili i Zahvalnicu.

1. samoborska čvarkijada 2

NAJAVA DOGAĐANJA

 
 
 
Prosinac 2021. 
Advent u Samboru 

11. 12. 2021. u 17 sati Trg kralja Tomislava u Samoboru; Advent u Samoboru (paljenje 3. adventske svijeće); sudjeluju članovi Ogranka MH Samobor, vlč. Darko Banfić, župnik župe sv. Barbare u Rudama s mješovitim zborom

 

18. 12. 2021. u 17 sati Trg kralja Tomislava u Samoboru; Advent u Samoboru (paljenje 4. adventske svijeće); sudjeluju članovi Ogranka MH Samobor, vlč. Ante Bojanić, župnik u župi Krista Kralja u Domaslovcu sa župnim zborovima

 

- Božićna izložba
- druga redovita godišnja izvještajna skupština
 

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

  

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.