Dragi Matičari, dragi pjesnici,

unatoč svemu, unatoč svim nepogodama i neprilikama za koje smo osobno najmanje krivi, još uvijek dišemo i - iskreno vjerujem da je tako – pišemo! To je važno i prevažno iz razloga što ove godine bilježimo naše 30. svetomihaljske pjesničke susrete, a za njih treba puno dobrih pjesničkih radova. Očekujući vaš odaziv iskreno se nadam  da ste ovu silom nametnutu izolaciju i mirovanje iskoristili za kreativno stvaralaštvo i da će naš ovogodišnji pjesnički biser biti kruna ove kultne samoborske pjesničke manifestacije. S obzirom na okolnosti, produžili smo rok za dostavu pjesama na 15. lipanj, a uvjeti su, vjerujem, svima poznati pa ih neću ponavljati. Pjesme možete slati na moju e-mail adresu: zperovic14@gmail.com ili ih ostaviti na porti općinske zgrade.

Unaprijed zahvaljujem na odazivu, posebno onima koju su svoju pjesničku obvezu već ispunili i iskreno se nadam da ćemo se svi zajedno radovati novim stihovima i novom susretu u crkvici na Taborcu.

Srdačno vas pozdravljam i želim svako dobro

Zoran Perović

Samobor, 05.03.2021.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Travanj
- predavanje o seobi ptica
- kviz „Lektira“, za učenike 4. razreda OŠ
- 24. 4. 2021. u 11 sati, Gradska knjižnica Samobor; 28. samoborski haiku susreti Darko Plažanin
- suradnja Likovnog odjela Ogranka MH Samobor i Dječjeg vrtića Grigor Vitez
- Majuš
- Samoborske pjesničke večeri
  
Svibanj 
- 31. susreti na Perkovčevom grobu
- Likovna kolonija u Taru
- Samoborske pjesničke večeri
  
Lipanj 
- 23. Žumberačka likovna kolonija
- sudjelovanje članova Ogranka na Večerima  hrvatske ljubavne poezije „Vrazova Ljubica“ „Gost (i) ona kod Vraza“ (u organizaciji POU Samobor)
- Samoborske pjesničke večeri
  

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.