Dragi Matičari, dragi pjesnici,

unatoč svemu, unatoč svim nepogodama i neprilikama za koje smo osobno najmanje krivi, još uvijek dišemo i - iskreno vjerujem da je tako – pišemo! To je važno i prevažno iz razloga što ove godine bilježimo naše 30. svetomihaljske pjesničke susrete, a za njih treba puno dobrih pjesničkih radova. Očekujući vaš odaziv iskreno se nadam  da ste ovu silom nametnutu izolaciju i mirovanje iskoristili za kreativno stvaralaštvo i da će naš ovogodišnji pjesnički biser biti kruna ove kultne samoborske pjesničke manifestacije. S obzirom na okolnosti, produžili smo rok za dostavu pjesama na 15. lipanj, a uvjeti su, vjerujem, svima poznati pa ih neću ponavljati. Pjesme možete slati na moju e-mail adresu: zperovic14@gmail.com ili ih ostaviti na porti općinske zgrade.

Unaprijed zahvaljujem na odazivu, posebno onima koju su svoju pjesničku obvezu već ispunili i iskreno se nadam da ćemo se svi zajedno radovati novim stihovima i novom susretu u crkvici na Taborcu.

Srdačno vas pozdravljam i želim svako dobro

Zoran Perović

Samobor, 05.03.2021.

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Kolovoz 2021.

- 18. večeri vina i pjesme; u organizaciji udruge Samoborska vinska cesta, sudjeluju članovi Ogranka MH Samobor

 

Rujan 2021.
-  XVII. Bakuš slavagorski; u organizaciji udruge Samoborska vinska cesta i Ogranka MH Samobor
 
- izložba radova 23. žumberačke likovne kolonije; u suradnji sa žumberačkim vikrijatom
 
- 29. rujna 2021.; 30. susreti samoborskih pjesnika „Pri svetem MIhalu“; dodjela književne nagrade „Dragica Vrbenski“; obilazak rodne kuće Dragice Vrbenski
 
Listopad 2021.
- kviz „Koliko poznajem prošlost svoga grada?“; u suradnji s Gradskom knjižnicom Samobor
 
- 31. listopada 2021.; obilazak grobova znamenitih sugrađana i paljenje svijeća uoči blagdana Sviju Svetih
 

 

Samoborske pjesničke večeri (Facebook ili uživo, ovisno o epidemiološkoj situaciji i novim propisanim mjerama)

  
Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

  

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.