U subotu 19. prosinca 2020. godine upaljena je i četvrta adventska svijeća, anđeoska svijeća – svijeća ljubavi. Domaslovečki župnik Anto Pavlović blagoslovio je okupljene građane i adventski vijenac, poželjevši svima

4. adv. svijeća

blagoslovljen Božić i novu 2021. godinu. U ime Grada Samobora nazočnima se obratio Miran Šoić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Samobora riječima: „Izazovna 2020. godina bliži se kraju, a nadamo se da će s njom doći kraju i nepovoljna situacija u kojoj se nalazimo. Tu nam nadu donosi i predstojeći blagdan Božića. Pronađimo u sebi radosti i u ovim teškim danima, vjerujući da će Božić donijeti toliko potreban spokoj.“ Potom je, u ime Gradske uprave Grada Samobora, gradonačelnika i Gradskog vijeća zahvalio članovima Ogranka MH Samobor, župniku i kapelanu Župe sv. Anastazije i domaslovečkom župniku što i u ovim uvjetima čuvaju tradiciju i lijepi običaj paljenja svijeća na adventskom vijencu te poželio svima sretan Božić i prije svega zdravu, a potom uspješnu i sretnu 2021. godinu. U ime Ogranka MH Samobor nazočne je uvodno pozdravila Lada Lokmer, tajnica Ogranka MH Samobor, a svijeću je upalio zaposlenik Komunalca d. o. o. Pjesmom su događaj uveličali i uljepšali članovi crkvenog zbora mladih „Glasnik velikoga Kralja“ župe Krista Kralja iz Domaslovca.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Travanj
- predavanje o seobi ptica
- kviz „Lektira“, za učenike 4. razreda OŠ
- 24. 4. 2021. u 12 sati, Gradska knjižnica Samobor; 28. samoborski haiku susreti Darko Plažanin
- suradnja Likovnog odjela Ogranka MH Samobor i Dječjeg vrtića Grigor Vitez
- 30. 4. 2021. u 17 sati; Trg kralja Tomislava u Samoboru; Majuš
- Samoborske pjesničke večeri
  
Svibanj 
- 31. susreti na Perkovčevom grobu
- Likovna kolonija u Taru
- Samoborske pjesničke večeri
  
Lipanj 
- 23. Žumberačka likovna kolonija
- sudjelovanje članova Ogranka na Večerima  hrvatske ljubavne poezije „Vrazova Ljubica“ „Gost (i) ona kod Vraza“ (u organizaciji POU Samobor)
- Samoborske pjesničke večeri
  

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.