Na glavnom je samoborskom trgu u subotu 12. prosinca 2020. godine upaljena i treća adventska svijeća, svijeća radosti. „U tuzi čovjek može biti sam, no za radost je potrebno zajedništvo, jer bez drugog čovjeka, bez zajedništva, nema ni radosti“ – uvodnim se riječima okupljenim građanima obratio predsjednik Ogranka MH Samobor Gordan Črpić,3. adventska svijeća 2020 1

poželjevši svima da paljenjem treće svijeće upale u svojim srcima malu nadu za veliku radost. Također se osvrnuo na trenutnu ozbiljnu i tešku situaciju vezanu uz korona virus, poželjevši liječnicima, medicinskim sestrama i tehničarima i svima koji se brinu za bolesne, snage i jakosti u pomaganju oboljelima, a oboljelima snagu, jakost i vjeru u ozdravljenje. Samoborski kapelan vlč. Marko Nimac blagoslovio je okupljene i treću svijeću, moleći zajedno s građanima. U ime Grada Samobora događanju je nazočio Miran Šoić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Samobora, a treću svijeću upalio je zaposlenik Komunalca d.o.o. Svi okupljeni građani sudjelovali su u događanju uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Poštovani,

zbog i dalje nepovoljne epidemiološke situacije, sve planirane aktivnosti odgađaju se do popuštanja mjera.

Zahvaljujemo na razumijevanju.  

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.