Uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, od 1. do 5 srpnja 2020. godine, u kući pokojnoga umjetnika Zlatka Price u Taru, održana je Likovna kolonija u suradnji Zaklade Zlatko i Vesna Prica (uz podršku upraviteljice Zaklade Marice Jelenić) i Ogranka Matice hrvatske u Samoboru.

Likovna kolonija Tar 2020

Na koloniji su sudjelovali članovi Likovnoga odjela Ogranka  MH Samobor: Grozdana Korpar,  Zdenka Resar, Maja Šmit, Željko Nemec, Nevenka Miklenić i Snježana Zakanj Radovanić, voditeljica Likovnoga odjela Ogranka MH Samobor, obogativši Zakladu s prekrasnim likovnim radovima. Nadamo se da će se, na obostrano zadovoljstvo, uspješna suradnja nastaviti i ubuduće.

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Studeni 2020.

Božićna izložba likovnih radova članova Likovnoga odjela Ogranka MH Samobor

 

Advent u Samoboru u 17 sati na Trgu kralja Tomislava u Samoboru

 

Prosinac 2020.

Advent u Samoboru u 17 sati na Trgu kralja Tomislava u Samoboru

 

Redovna godišnja Skupština Ogranka MH Samobor i prigodno blagdansko druženje u prostorijama Ogranka MH Samobor na Trgu Matice hrvatske 5 u Samoboru

 
 
 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.