Na glavnom je gradskom trgu u Samoboru upaljena i četvrta adventska svijeća. U programu su sudjelovali članice i članovi udruge Etno fletno, Ogranka MH Samobor te župljani Župe sv. Barbare iz Ruda sa svojim župnikom vlč. Darkom Banfićem i mješovitim župnim zborom (mlađim i starijim). Pjesmu je pročitala Nada Bošković, članica Književnoga odjela Ogranka MH Samobor, a okupljenim građanima najprije se obratio predsjednik Ogranka Gordan Črpić, a zatim predsjednik Gradskog vijeća Grada Samobora Miran Šoić, poželjevši sretan Božić i Novu 2020. godinu. Vlč. Darko Banfić blagoslovio je okupljene, a za paljenje sve četiri svijeće kroz četiri subote bio je zadužen zaposlenik Komunalca Pavao Mihelić kojemu, kao i svim sudionicima ovogodišnjeg Adventa, zahvaljujemo na sudjelovanju i suradnji.

Advent 4 1

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Siječanj 2021. 

Najave uskoro...

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.