U kafiću Sway u Samoboru otvorena je izložba fotografija književnice Lidije Vukčević. Uvodno je nazočne pozdravio i radove umjetnice predstavio Zoran Perović. Zatim je o fotografijama autorice, koje su nastale u božićno vrijeme 2018. godine, govorio slikar i književnik Dimitrije Popović,

Tiha noć 4

spomenuvši kako se autorica, osim književnošću, posljednjih sedam godina bavi i fotografskom umjetnosti. Izložene fotografije nastale su u jednom životnom trenutku, trenutku šetnje gradom Samoborom te izražavaju duboko unutarnje doživljavanje autorice, prožeto nježnošću i duhom blagdanskoga vremena. Sama autorica u svom je obraćanju opisala te „trenutke“ sažete u fotografije te zahvalila svima koji su poduprli i pomogli pri realizaciji izložbe. U ime Grada Samobora, koji je i materijalni podupiratelj ove izložbe, nazočnima se obratio Miran Šoić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Samobora. U glazbenom dijelu nastupio je duo MaLa, Maja Cipek i Lada Lokmer.

Tiha noć 2    Tiha noć 3

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Siječanj 2021. 

Najave uskoro...

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.