U organizaciji udruge Samoborska vinska cesta, Gradske četvrti Centar i Ogranka MH Samobor, održane su 17. večeri vina i pjesme, na kojima su,

uz bogat kulturno-gastronomski program, nastupili i članovi Ogranka MH Samobor. Ova manifestacija humanitarnoga karaktera organizira se i provodi u cilju pomoći potrebitima. Ove je godine sav prihod namijenjen Jurju Rubiniću. Okupljene građane i sudionike uvodno je pozdravio predsjednik udruge Samoborska vinska cesta, Josip Koletić. Uime Ogranka MH Samobor stihove su čitali: Koviljka Vlahović-Telišman, Nada Paar, Katica Lenardić, Vlasta Mažuranić, Zoran Perović i Lada Lokmer. U glazbenom dijelu nastupili su Damir Šoić i Ivan Papišta.

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Siječanj 2021. 

Najave uskoro...

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.