Na Odjelu za djecu i mlade održan je po peti puta kviz „Koliko poznajem prošlost svojega grada?“ u organizaciji Ogranka MH Samobor i pod vodstvom potpredsjednice i voditeljice Povijesnoga odjela Ogranka, Sandre Sinković.

U ovogodišnjem su kvizu sudjelovali učenici 4. razreda osnovnih škola Samobor, Bogumila Tonija, Mihaela Šiloboda i Milana Langa. Pobijedili su učenici OŠ Bogumila Tonija „Tončeki“, drugo mjesto zauzeli su „Samoborski genijalci“ iz OŠ Samobor i „Medijska skupina“ OŠ Mihaela Šiloboda, a treći su bili „Langići“ iz OŠ Milana Langa. Učenici su se za kviz pripremili čitajući mali povijesni leksikon „Po jutru se grad poznaje“ autorica Ivanke Brekalo, Sandre Sinković i Gabrijele Žokalj. Za sve je sudionike Ogranak MH Samobor pripremio bogate nagrade. Program se odvija pod pokroviteljstvom Grada Samobora i Zagrebačke županije.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Studeni 2019.
 
14. 11. 2019. u 20 sati; kafić Fulir u Samoboru; Samoborske pjesničke večeri
 
20. 11. 2019. u 19 sati, galerija Art Zumbur u Samoboru; Božićna izložba radova članova Likovnoga odjela Ogranka MH Samobor
 
Advent u Samoboru u 17 sati na Trgu kralja Tomislava u Samoboru:
30. 11. 2019. - paljenje 1. adventske svijeće
 
  
Prosinac 2019.
 
Advent u Samoboru u 17 sati na Trgu kralja Tomislava u Samoboru:
7. 12. 2019.  - paljenje 2. adventske svijeće
14. 12. 2019. -  paljenje 3. adventske svijeće
21. 12. 2019. - paljenje 4. adventske svijeće
 
II. godišnja Skupština Ogranka MH Samobor i prigodno blagdansko druženje u prostorijama Ogranka MH Samobor na Trgu Matice hrvatske 5 u Samoboru
 
Samoborske pjesničke večeri
 
  
 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.