Na Odjelu za djecu i mlade održan je po peti puta kviz „Koliko poznajem prošlost svojega grada?“ u organizaciji Ogranka MH Samobor i pod vodstvom potpredsjednice i voditeljice Povijesnoga odjela Ogranka, Sandre Sinković.

U ovogodišnjem su kvizu sudjelovali učenici 4. razreda osnovnih škola Samobor, Bogumila Tonija, Mihaela Šiloboda i Milana Langa. Pobijedili su učenici OŠ Bogumila Tonija „Tončeki“, drugo mjesto zauzeli su „Samoborski genijalci“ iz OŠ Samobor i „Medijska skupina“ OŠ Mihaela Šiloboda, a treći su bili „Langići“ iz OŠ Milana Langa. Učenici su se za kviz pripremili čitajući mali povijesni leksikon „Po jutru se grad poznaje“ autorica Ivanke Brekalo, Sandre Sinković i Gabrijele Žokalj. Za sve je sudionike Ogranak MH Samobor pripremio bogate nagrade. Program se odvija pod pokroviteljstvom Grada Samobora i Zagrebačke županije.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Rujan 2020.

29. rujna 2020. u 19 sati; 29. susreti samoborskih pjesnika „Pri Svetem Mihalu“; crkva sv. Mihalja u Samoboru

 
 
Listopad 2020.
Kviz za učenike 4.r.OŠ „Koliko poznajem prošlost svoga grada“; Gradska knjižnica Samobor, Odjel za djecu i mlade
 
 
 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.