Na Odjelu za djecu i mlade održan je po peti puta kviz „Koliko poznajem prošlost svojega grada?“ u organizaciji Ogranka MH Samobor i pod vodstvom potpredsjednice i voditeljice Povijesnoga odjela Ogranka, Sandre Sinković.

U ovogodišnjem su kvizu sudjelovali učenici 4. razreda osnovnih škola Samobor, Bogumila Tonija, Mihaela Šiloboda i Milana Langa. Pobijedili su učenici OŠ Bogumila Tonija „Tončeki“, drugo mjesto zauzeli su „Samoborski genijalci“ iz OŠ Samobor i „Medijska skupina“ OŠ Mihaela Šiloboda, a treći su bili „Langići“ iz OŠ Milana Langa. Učenici su se za kviz pripremili čitajući mali povijesni leksikon „Po jutru se grad poznaje“ autorica Ivanke Brekalo, Sandre Sinković i Gabrijele Žokalj. Za sve je sudionike Ogranak MH Samobor pripremio bogate nagrade. Program se odvija pod pokroviteljstvom Grada Samobora i Zagrebačke županije.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Nadamo se da ćemo uskoro nastaviti s programskim aktivnostima.
Obavijesti ćete moći pročitati ovdje.
 
 
  
 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.