Valentinovo 4Pod geslom „Ljubav je život“ u petak, 12.veljače 2016. u prostorijama Ogranka MH Samobor članovi Književnog, Glazbenog i Likovnog odjela  predstavili su se građanstvu svojim pjesmama i glazbenim izričajem, te na taj način, kao i unazad nekoliko godina, obilježili Valentinovo – dan  zaljubljenih, ali i ljubavi prema svakom čovjeku, bratu,prijatelju. Program su vodili Ljubica Šego, voditeljica Književnog odjela, koja je ukratko podsjetila na povijest obilježavanja Valentinova i Zvonko Jurčević, voditelj Samoborskih pjesničkih večeri, a svoju je novu, treću po redu zbirku ljubavne poezije „Triput kistom prebrisano“, predstavila i članica Književnog odjela, Zlata Bujan – Kovačević. Nazočni posjetitelji tako su mogli uživati u ljubavnim stihovima članova Ogranka, ugodnoj glazbenoj podlozi i promociji zbirke gđe Bujan-Kovačević, koja je, kako autorica sama navodi, nastala u trenutcima inspirativne samoće. Po završetku službenog dijela programa, zajedničko druženje nastavljeno je uz pjesmu i ples.

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Siječanj 2021. 

Najave uskoro...

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.