Izložba Coprnice„Noć muzeja“ u Pučkom otvorenom učilištu u Samoboru privukla je i „male vještice“– „Coprnice“, vješto izrađene lutke od raznih materijala, mlade članice samoborskog Ogranka Maje Šmit, koja je uz svoje radove napisala i popratni tekst:“ Moja vizija: vještice su zapravo jednostavne i mudre žene koje imaju otvorene oči prema prirodi.
One nisu zavedene medijima i uklopljene u nametnute kalupe svakodnevnice, već one izražavaju ljubav i poštovanje prema prirodi. One znaju da je priroda najveći stvaratelj, najveći umjetnik, te da sve zapravo izlazi iz prirode.“ Izložbu je otvorio Željko Nemec, naglasivši kreativnost mlade umjetnice.
 

NAJAVA DOGAĐANJA

 

Napomena: Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-om 19 te organizacijskih i vremenskih prilika moguće su promjene u provođenju aktivnosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Siječanj 2021. 

Najave uskoro...

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.