Na samoborskom Trgu kralja Tomislava u subotu 22. prosinca 2018. godine upaljena je četvrta adventska svijeća-anđeoska svijeća, koja simbolizira ljubav. Program je započeo pjevanjem prigodnih adventskih pjesama članica i članova udruge Etnofletno.

Advent 4.2Advent 4.1

Predsjednik Ogranka MH Samobor Gordan Črpić pozdravio je nazočne građane te uputio nekoliko prigodnih riječi o važnosti ljubavi za svakoga čovjeka, naglašavajući da, bez obzira o kojoj se vrsti ljubavi radi, ljubavi nema bez trpljenja i spremnosti izgaranja za druge. U programu je nastupio i zbor "Glas iz pustinje", mladi iz Župe sv. Ivana Krstitelja iz Luga Samoborskog, a prigodnu pjesmu pročitala je članica Ogranka MH Samobor, Nada Bošković. Četvrtu svijeću upalio je predstavnik Komunalca d.o.o. g. Pavao Mihelić, a uime Grada Samobora događaju je nazočio predsjednik Gradskog vijeća, g. Miran Šoić. Programska aktivnost Ogranka MH Samobor provodi se od 2013. godine te se nadamo da će se, uz uspješnu suradnju sa svim dosadašnjim sudionicima i uz potporu Grada Samobora, nastaviti i ubuduće na dobrobit svih naših građana.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Lipanj 2019.
 
21. i  22. 6. 2019. – sudjelovanje članova Ogranka MH Samobor na Likovnoj koloniji u Kostanju (organizacija Udruga Štagalj) 
 
Susreti V u poduzeću Komunalac d.o.o. Samobor; zajednička izložba ogranaka Matice hrvatske iz: Samobora, Svete Nedelje, Zaprešića, Jastrebarskog i Garešnice (datum još nije utvrđen) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.