Na Odjelu za djecu i mlade održan je po peti puta kviz „Koliko poznajem prošlost svojega grada?“ u organizaciji Ogranka MH Samobor i pod vodstvom potpredsjednice i voditeljice Povijesnoga odjela Ogranka, Sandre Sinković.

U ovogodišnjem su kvizu sudjelovali učenici 4. razreda osnovnih škola Samobor, Bogumila Tonija, Mihaela Šiloboda i Milana Langa. Pobijedili su učenici OŠ Bogumila Tonija „Tončeki“, drugo mjesto zauzeli su „Samoborski genijalci“ iz OŠ Samobor i „Medijska skupina“ OŠ Mihaela Šiloboda, a treći su bili „Langići“ iz OŠ Milana Langa. Učenici su se za kviz pripremili čitajući mali povijesni leksikon „Po jutru se grad poznaje“ autorica Ivanke Brekalo, Sandre Sinković i Gabrijele Žokalj. Za sve je sudionike Ogranak MH Samobor pripremio bogate nagrade. Program se odvija pod pokroviteljstvom Grada Samobora i Zagrebačke županije.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Kolovoz/rujan 2019. 
 
17. večeri vina i pjesme (u organizaciji udruge Samoborska vinska cesta, Grada Samobora i Turističke zajednice Samobor)
 
Susreti V u poduzeću Komunalac d.o.o. Samobor; zajednička izložba ogranaka Matice hrvatske iz: Samobora, Svete Nedelje, Zaprešića, Jastrebarskog i Garešnice (datum još nije utvrđen) 
 
XVI. Bakuš slavagorski
 
Likovna kolonija Starigrad Paklenica
 
Izložba slika 21. žumberačke likovne kolonije
 
Samoborske pjesničke večeri
 
28. susreti samoborskih pjesnika Pri svetem Mihalu
 
Napomena: datum, mjesto i sat održavanja pojednih programskih aktivnosti objavit ćemo naknadno iz organizacijskih razloga
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.