U samoborskoj galeriji Art Zumbur otvorena je prigodna božićna izložba likovnih djela članova Likovnog odjela Ogranka MH Samobor: Maje Cipek, Đurđice Debogović, Vlade Gvozdanovića, Grozdane Korpar, Milana Kuhara, Ive Jandrečića, Nevenke Miklenić, Zdenke Resar, Maje Šmit, Snježane Zakanj Radovanić i Željka Nemeca. Radovi su nastali kao rezultat dugogodišnjeg rada i bavljenja umjetnošću. O radovima je govorio i izložbu otvorio akademski slikar i grafičar Željko Nemec, a posjetitelje su uime Galerije i Ogranka MH Samobor pozdravile Metka Šetin i Snježana Zakanj Radovanić. U prigodnom programu recitacijom je događanje obogatila Zlata Bujan Kovačević, a glazbom Lada Lokmer. Likovna djela mogu se razgledati svakim radnim danom u radno vrijeme Galerije.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Listopad 2018.
 
18. 10. 2018. u 12 sati, Odjel za djecu i mlade Gradske knjižnice Samobor; Kviz Koliko poznajem prošlost svojega grada? 
 
31. 10. 2018. u 18 sati; Samoborsko groblje, obilazak i sjećanje na pokojne članove Ogranka i znamenite građane grada Samobora
 
Napomena: Zbog organizacijskih razloga i vremenskih (ne)prilika moguće su promjene datuma i vremena održavanja pojedinih događanja.
  
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.