U samoborskoj galeriji Art Zumbur otvorena je prigodna božićna izložba likovnih djela članova Likovnog odjela Ogranka MH Samobor: Maje Cipek, Đurđice Debogović, Vlade Gvozdanovića, Grozdane Korpar, Milana Kuhara, Ive Jandrečića, Nevenke Miklenić, Zdenke Resar, Maje Šmit, Snježane Zakanj Radovanić i Željka Nemeca. Radovi su nastali kao rezultat dugogodišnjeg rada i bavljenja umjetnošću. O radovima je govorio i izložbu otvorio akademski slikar i grafičar Željko Nemec, a posjetitelje su uime Galerije i Ogranka MH Samobor pozdravile Metka Šetin i Snježana Zakanj Radovanić. U prigodnom programu recitacijom je događanje obogatila Zlata Bujan Kovačević, a glazbom Lada Lokmer. Likovna djela mogu se razgledati svakim radnim danom u radno vrijeme Galerije.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
 
Kolovoz 2018.
 
16. Večeri vina i pjesme (u organizaciji udruge Samoborska vinska cesta)
 
Rujan 2018.
 
Likovna kolonija "Starigrad Paklenica"
 
XV. Bakuš slavagorski
 
Izložba slika 20. žumberačke likovne kolonije
 
27. susreti samoborskih pjesnika "Pri svetem Mihalu"
 
Samoborske pjesničke večeri
 
Napomena: Zbog organizacijskih razloga i vremenskih (ne)prilika moguće su promjene datuma i vremena održavanja pojedinih priredbi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.