U samoborskoj galeriji Art Zumbur otvorena je prigodna božićna izložba likovnih djela članova Likovnog odjela Ogranka MH Samobor: Maje Cipek, Đurđice Debogović, Vlade Gvozdanovića, Grozdane Korpar, Milana Kuhara, Ive Jandrečića, Nevenke Miklenić, Zdenke Resar, Maje Šmit, Snježane Zakanj Radovanić i Željka Nemeca. Radovi su nastali kao rezultat dugogodišnjeg rada i bavljenja umjetnošću. O radovima je govorio i izložbu otvorio akademski slikar i grafičar Željko Nemec, a posjetitelje su uime Galerije i Ogranka MH Samobor pozdravile Metka Šetin i Snježana Zakanj Radovanić. U prigodnom programu recitacijom je događanje obogatila Zlata Bujan Kovačević, a glazbom Lada Lokmer. Likovna djela mogu se razgledati svakim radnim danom u radno vrijeme Galerije.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
Svibanj 2019.
 
10. svibnja 2019. u 9 sati; oslikavanje Dječjeg vrtića i jaslica „Grigor Vitez“ u Galgovu
 
11. svibnja 2019.; XXIV. likovna kolonija u Krašiću; Dani općine Krašić
 
23. svibnja 2019. u 12 sati; 29. susreti na Perkovčevom grobu:( polazak s Trga kralja Tomislava u 11:45 na samoborsko groblje), sudjeluju članovi OMH Samobor, OMH Zaprešić, OŠ Ivana Perkovca iz Šenkovca, OŠ Bogumila Tonija, OŠ „Samobor“, Udruga Ivana Perkovca – za očuvanje kajkavske ikavice i promicanje zavičajne kulturne baštine, Grad Zaprešić i Grad Samobor
 
16. svibnja 2019. u 19 sati; Samoborske pjesničke večeri; kafić „Fulir“ u Samoboru
 
18. svibnja 2019.; 3. likovna kolonija Cerinski vir
 
29. svibnja 2019. u 19 sati, promocija zbirke pjesama Božidara Laušina „Legenda o šumi“; Gradska knjižnica Samobor
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.