U organizaciji Udruge Samoborska vinska cesta, TZ grada Samobora i Ogranka MH Samobor organizirano je prikupljanje novčane donacije  za kupnju sportskih invalidskih kolica uspješnoj samoborskoj stolnotenisačici iz Samobora. I ove su se godine manifestaciji prvenstveno humanitarnog karaktera odazvali mnogobrojni samoborski, ali i izlagači iz drugih gradova Zagrebačke županije. Za glazbeni ugođaj pobrinuo se saksofonist Ivan Papišta, a pjesmama su večer uljepšali članovi Književnog odjela Ogranka MH Samobor: Nada Bošković, Vlasta Mažuranić, Anastazija Noršić, Ivo Markulin, Zoran Perović i Lada Lokmer, iz Ogranka MH Sveta Nedelja Zdravko Škrapec te Miroslav Tičar iz Slovenije. Uime udruge Samoborska vinska cesta izlagače i goste pozdravio je Dragutin Koletić, a prisutnima se obratio i predsjednik STK Syngeria Viktor Jozić i stolonotenisačica Jelena Šišić. Sva prikupljena sredstva darovana su mladoj nadarenoj sportašici.

NAJAVA DOGAĐANJA

 
 
Kolovoz 2018.
 
16. Večeri vina i pjesme (u organizaciji udruge Samoborska vinska cesta)
 
Rujan 2018.
 
Likovna kolonija "Starigrad Paklenica"
 
XV. Bakuš slavagorski
 
Izložba slika 20. žumberačke likovne kolonije
 
27. susreti samoborskih pjesnika "Pri svetem Mihalu"
 
Samoborske pjesničke večeri
 
Napomena: Zbog organizacijskih razloga i vremenskih (ne)prilika moguće su promjene datuma i vremena održavanja pojedinih priredbi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.